October 25, 2009

Borobudur

Dit werk wordt mede mogelijk gemaakt door....Samen met Denny & Barbara naar Borobudur.Vandaag hadden leerlingen Engels uit Solo een opdracht om toeristen vragen in engels te stellen. En natuurlijk met ze op de foto tegaan. Ik sta nu op alle facebook pagina's in Indonesie volgens mij :).De tempel is een van de indrukwekkendste dingen die ik ooit gezien heb. Een kunstwerk, een echt wonder en wat een uitzicht...

3 comments:

Anonymous said...

heb je eraan gedacht om in een stoepa je hand te doen en het beeld aan te raken? alsdat lukt mag je een wens doen,bv.een fijne voortzetting van de reis en vooral een toename van de kennis en kunde van de batikkunst.veel groetjes van je oude oma en opa.selamat jalan!

Sabine Bolk said...

Ja dat heb ik gedaan, maar mag natuurlijk niet zeggen wat ik gewenst heb, want dan komt het niet uit :)!
Dankjewel!!

Ik kom snel bij jullie op bezoek als ik terug ben!

Liefs Sabine

Tommas Titus Kurniawan said...

i'am glad to hear ur journey in jogja..
and visited borobudur,
coz borobudur is first object of Kashian Cephas..
(first photographer in indonesia)