October 18, 2009

Matahari terbenam

Morgen ga ik naar Pekalongan, een van de grootste Batiksteden van Java. Ik ga er gewoon rond kijken op de markt daar om meer te leren over de stijl van Pekalongan. En Tommas gaat mee, dus dat komt wel goed!Woensdag ga ik naar alle waarschijnlijkheid terug naar Yogyakarta. Dinsdag meer nieuws!

3 comments:

Anonymous said...

Sabine, wat zul jij straks nog een hoop te vertellen hebben als je terug bent in Nederland. En wat een leuke en aardige mensen daar. Ze zijn allemaal zo gastvrij. Ik ben best benieuwd naar al je verhalen als je weer terug bent want niet alles valt op papier te vertellen.

groetjes,

Selma

Anonymous said...

Sabine, Apa kabar?

Leuk om je blog te lezen.
Fantastische ervaring voor je zo te zien.
Geniet ervan!

Gegroet, Chester

Anonymous said...

Fantastisch Sabine, die zon mag je gerust eens op een hemd van me batiken;)