October 20, 2009

Rekaman pemain gitar Aris Yaitu

Vanochtend opnames gemaakt van verschillende improvisaties & populaire indonesische liedjes gespeeld op gitaar & gezongen door Aris. Ik hoop de opnames te gebruiken in de radioshow Klokkespijs van 7 november als ik terug ben in NL. Aankomende Zaterdag 24 oktober presenteerd Koen de Wit de show weer, dus stay tuned op Radio Centraal, want met een beetje geluk ben ik niet alleen on air voor de weervoorspelling in Java, maar zal de lieftallige Barbara van Kooten mij vergezellen!
Morgen vertrek ik weer met de bus naar Yogyakarta. Ik verblijf daar in een Javaanse stijl hotel genaamd Indrakila. Het ligt in de kunstenaarswijk, tegenover het Cemeti Art House en tegen over een galerie annex internetcafe Kedai Kebun Forum, jippie!

2 comments:

Ezelsoor said...

hoi Sabine,
Het moet een fantastisch avontuur zijn. We hopen dat je nog veel mag leren en nog veel plezier toegewenst.
't Ezelsoor

Anonymous said...

Oeh yeah veldopnames! Ik ga eens door je blog reizen nu ik toch niets anders doe dan in mijn hoofd reizen;))Ik zou zeggen go go beejbie en doe de groeten aan Barbara, hopelijk vinden jullie ons lagelanders nog te pruimen als je terugkomt;(