October 21, 2009

Hey, das geen vegakoekje?!


Ik zat de laatste avond in Semarang wat oude groentekoekjes te eten die ik nog had. Opeens voelde ik iets hards in mijn mond....ik spuugde t uit en het bleek een verdroogd hagedisje te zijn, AAAAHHH! Echt zo zielig (en vies!), vraag me af of hij erin gekropen is of al mee gebakken was?

3 comments:

Iaa said...

Wow Sabine!
That is disgusting! We use to say when I was in Guinea that after one month leaving there we would complain if the food came without "meat". He he What an experience! You are realy going deep into it girl! Bravo!
Liefs
Isa

Anonymous said...

Hé Sabine,
Wat erg! Wat dacht je van maden in de müssli (granola)? Per toeval op deze site terecht gekomen. Mijn beide oma's droegen batik sarongs. De Soendanese de traditionele (bruin-blauw) met witte kebaya's en de Chinese de mooiste uit Pekalongan, de stad van de kleurigste batiks waar ik naar op zoek was om inspiratie te vinden voor mijn kleurpotloodtekeningen.
Ik ga nu met je interessante verhalen/foto's verder.
Later,
Houdoe!
Anoniempje

Sabine Bolk said...

Beste anoniem,

Lees nu pas dit berichtje. Ben eigenlijk wel benieuwd naar ie je bent en wat je maakt :).
Dankjewel voor jouw reactie!

Groetjes
Sabine