October 9, 2009

Tokeh

Gisterenavond zat ik bij Tini Sari, de bazin van Denny's vierde baan, buiten voor haar huis. Eerst viel er iets naar beneden en hoorde ik een harde pok. Daarna voelde het alsof er iemand aan mijn haar trok. Ik draaide me naar Denny, "Is there something in my hair?". Hij haalde het uit mijn haar, het was een soort groen kever, maar dan zo groot als een grote groene olijf (z'n gevulde van de Turk zeg maar) met echt een soort klauwtjes.
Ini zei dat ze ze niet leuk vond, want ze krabben (aah!). Op het plafon zat een kleine hagedis, dus ik vertelde dat ik een grote had gezien bij het hotel. Ini vond deze ook niet leuk, want ze bijten...
Vanochtend heb ik hem vast kunnen leggen voor jullie, hij ziet er toch heel lief uit!
Na het krabinsect gingen ik en Denny naar het symbool van Yogya, deze pilaar is ooit door de Sultan geplaatst. Het is een soort wegwijzer en iedereen gaat ermee op de foto, ze zeggen dat het beeld geluk brengt. We moesten wachten tot 12 u, omdat dat het enige moment is waarop het rustig is rondom Tugu.

2 comments:

Isa Gama said...

Hoi Sabine.

Ik vind hij helemaal niet lief. Als er iets is dat ik niet mies van de tropisch zijn al de eng beesten... en de muggen natuurlijk ...Maar ja je overleeft het wel ... en de zon schijnt elk dag :)

Xxs
Isa

Anonymous said...

Een prehistorische schoonheid, heb je'r ook al apen gezien?